Anonymous

# If I work out 60 minutes a day, how minutes will I have worked out by the end of the year?

Assuming I workout every day

### 12 Answers

Relevance

- Eron_17Lv 62 months ago
18960 minutes because there is only 316 days left this year.

- Log in to reply to the answers

- KrishnamurthyLv 72 months ago
60 minutes a day equals 21914.532 minutes a year.

- Adrian1 month agoReport
why the hell would it have a decimal

- Log in to reply to the answers

- What do you think of the answers? You can sign in to give your opinion on the answer.
- Engr. RonaldLv 72 months ago
60 min x 365 = 21,900 minites at the end of the year..//

for leap year: 60 min x 366 = 21,960 minutes at the end of the year//

- Log in to reply to the answers

- Anonymous2 months ago
You won't, something else will catch your attention, likely in 5 minutes

- Log in to reply to the answers

- PhilipLv 62 months ago
Can you multiply 60 by the number of days in a

year? If not, you have my deepest sympathies.

- Log in to reply to the answers

- SumDudeLv 72 months ago
lol. Pay attention in math class. [ Hint - there are 366 days in this year. ]

- Log in to reply to the answers

- SlumlordLv 72 months ago
365 * 60 = 21,900; 21960 this year as its a leap year

- Log in to reply to the answers

Still have questions? Get answers by asking now.